Lediga jobb

Nu söker vi förstärkning till vårt utvecklingsteam

Vi söker en erfaren konstruktör med projektledaregenskaper. Vi är en liten organisation därför är arbetsuppgifterna varierande alltifrån småändringar på konstruktionen till att driva utvecklingsprojekt i samarbete med externa partners. Utvecklingsavdelningen på Northcone ansvarar för både produkt- och produktionsutveckling.

Din profil

Du behöver kunna arbeta självständigt och driva flera aktiviteter och projekt samtidigt. Du är strukturerad och är van att arbeta mot uppsatta mål och utifrån kundernas behov. Vi arbetar tätt med vår fabrik i Borlänge samt leverantörer i och utanför Sverige, så att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vi använder Solid Works som CAD verktyg, vilket är ett plus om du har erfarenhet av. Erfarenhet av beräkningar är meriterande.

 Vi erbjuder dig

Ett omväxlande och roligt arbete i en bransch under ständig förändring. Du kommer få arbeta med en produkt som unik och tekniskt utmanande. Du kommer att spela en viktig roll i ett spännande tillväxtbolag med stora ambitioner.

Låter det intressant? Tveka då inte att höra av dig, vi ser fram mot din ansökan!

Vill du veta mer om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Utvecklingschef Anna-Karin Karlsson 0709-261647. Skicka ansökan till anna-karin.karlsson@northcone.se senast den 15:e september.