Leveranser

Leveranstid

Normalt sett kan vi tillverka och leverera samtliga våra stolptyper (ej RAL) inom 3 veckor. Slutgiltigt leveransbesked fås alltid i samband med orderbekräftelsen. Fabriken är stängd under jul/nyår samt 2 veckor under sommaren. I samband med detta kan leveranstiden öka något.

Fraktpriser

Fraktpriserna varierar baserat på kolli storlek, tillgängligheten för lastbilar samt såklart beroende på vart godset skall. Slutgiltigt fraktpris fås i samband med orderbekräftelsen. I syfte att få en så snabb och smidig transportbokning som möjligt, är det viktigt att du som beställer ger oss slutgiltig adress så tidigt du kan, samt även meddelar ev behov av lossnings stöd som tex truck eller kran.

Ansvar

Vi levererar Ex Works. Detta betyder att när vi har tillverkat färdigt dina stolpar, så övergår ansvaret av godset till dig som kund. Det är därför viktigt att du som kund (eller transportbolag) är noga med att avsyna godset innan pålastning, samt när det kommer fram på plats. Vid ev skador, kontakta transportbolaget direkt, eller återkom till oss så vi kan hjälpa till.

Övrigt

Kontrollera att leverans adressen är godkänd för tung trafik och bil med släp. Kan inte godset levereras med bil och släp till platsen behöver godset köras ut med kranbil vilket då blir en extra kostnad. Se även till att det finns lossningshjälp på plats.